digituningdigituning

SUORITAMME KEMI-TORNIO ALUEELLA AJONEUVON OPTIMOINTEJA.

 

Taustaa

Henkilöt Digituningin taustalla ovat aloittaneet työskentelyn autoihin ja optimointeihin liittyen Saksassa vuonna 1997. Alkuun mukana olivat erilaiset lisäohjelmayksiköt. Myöhemmin menetelmien, tietojen ja taitojen kehityttyä mukaan tulivat oikeat optimoinnit sitä mukaa kun saimme hankittua sopivia yhteistyökumppaneita. Toiminta alkoi Saksasta paikallisen yrityksen, Temcar:in myötä vuonna 1998. Myöhemmin toiminta siirtyi Suomeen ja Norjaan palvelemaan paikallisten autoilijoiden tarpeita.

Itse Digituning.com on perustettu vuonna 2004. Sen myötä ovat myös erilliset toimipisteemme saaneet yhteisen toimintakonseptin moottori-ohjelmointeihin liittyen. Nykyään toimipisteitä on Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Vuoden 2005 puolivälissä toimimme jo yli 20:llä paikkakunnalla, yhteistyökumppanit mukaan lukien.

Ohjelmistot

Kaikki ohjelmamme tulevat saksalaisilta yhteistyökumppaneiltamme. Jo alusta lähtien meille on ollut täysin selvää ettemme ole alkaneet kenenkään lipunkantajiksi. Se takaa meille täyden riippumattomuuden ohjelmien ja laittestojen hankintaan. Asiakkaillemme se tarkoittaa palvelua tyytyväisyystakuulla. Täysi valinnanvapaus ohjelmantoimit-tajiemme suhteen tarkoittaa parhaita ohjelmia kyseisiin automalleihin.

Tosiasia on, että yksi osaa paremmin Audin bensaturbot, toinen taas VAG-dieselit ja kolmannelle taas uusin CDI-sukupolvi on ammattitaidon erikoisalue jne...
Näemme erittäin tärkeänä sen että ohjelmamme ovat jo testattuja toiminnaltaan. Siksi emme tarvitse koekaniineja.
Suurimmalle osalle ohjelmistamme löytyy saksalainen TÜV-hyväksyntä ja ohjelmat on tehty normaaliajon lisäksi myös nk. täydenkaasun ajoon autobaanalla. Valmis tuotekehitys takaa toimivuuden ja ympäristöystävällisyyden. Se, että emme tarvitse mm. kallista tehodynamometriä jokaiseen toimipaikkaamme, mahdollistaa ohjelmien myymisen kuluttajaystävällisemmin. Useat ohjelmistamme ovat Suomessa nimittäin selvästi edullisempia kuin ketjullamme Saksassa. Tämä johtuu siitä ettemme maksa brändilisää ohjelmistamme.

Laitteisto

Suorien Saksan kontaktiemme ansiosta meillä on aina uusin laitteisto ja siihen liittyvä ammattitaito käytettävissämme. Tulevista uutuuksista ja päivityksistä saamme tiedon ilman viiveitä. Siksi saamme parhaat välineet käyttöömme heti ensimmäisten joukossa. Emme ole yksittäisen ohjelmantoimittajan laitetarjonnasta riippuvaisia, kuten heidän jälleenmyyjänsä, vaan ostamme laitteet itse suoraan valmistajilta tai heidän valtuuttamiltaan jälleenmyyjiltä. Usein joku kilpailijoistamme väittää pystyvänsä tekemään jotain mihin me emme kykenisi, esim. Flash-ohjelmoinnilla.
Noihin väittämiin riittänee alkuun vastaukseksi toimipisteidemme ohjelmointikalusto. Käytämme seuraavia laitteistoja: Flashbooster + Toolbox, DigiFlash, BDM100, BDM-Express, Beeprog, CRDC++, WinOls, DigiView jne.
Mikäli joku on kiinnostunut ostamaan kyseisiä laitteistoja/ohjelmistoja, sekin onnistuu kauttamme. Kysymyksiin eri ohjelmointitavoista ja niiden automallikohtaisesta sopivuudesta vastataan mielellään supportissamme (info@digituning.com).

Tyytyväisyystakuu

Meille on tärkeintä tyytyväiset asiakkaat.
Tästä johtuen annamme tuotteillemme tyytyväisyystakuun: Mikäli asiakas ei ole tyytyväinen tuotteeseemme ja palveluumme, on hänellä oikeus maksutta ajoneuvon palauttamiseen entiselleen 14 päivän sisällä ohjelmoinnista ja hänelle palautetaan ostosumma kokonaisuudessaan takaisin!

 

Impreza
Kuvateksti
Kuvateksti
Passat sedan
Trans Am takalasi yhdestä palasta
Nitro 50% / 35%
730 ia sivu 35% takalasi 20%
hilux
 
Admin